© Copyright 2016 Havancsák Engineering. All rights reserved.
"Ön megálmodja, Mi megvalósítjuk!" Vállaljuk    a    gépészet    különböző    területein    jelentkező    konstrukciós    feladatok    teljes    körű    elvégzését    (tervezéstől    a sorozatgyártásig),     A     felhasználói     igények     és     a     termékkel     szemben     támasztott     követelményekből     kiindulva, megrendelőinkkel   folyamatos   konzultáció   során   alakítjuk   ki   a   megfelelő   konstrukciót,   így   az   a   már   meglévő   rendszerekbe zökkenőmentesen beilleszthető.
Az általunk használt 3D-s tervezőrendszerek és a több éves tervezői tapasztalat lehetővé teszi a pontos, megbízható munkavégzést, elősegíti a problémák feltárását és megoldását már a tervezési fázisban. Az esetleges konstrukciós változtatásokat a parametrikus modellezésnek köszönhetően hatékonyan és gyorsan elvégezhetjük. A 3D-ben megtervezett szerkezetek gyártás előtti ellenőrzésére a mozgásszimuláció (mozgáspályák meghatározása, ütközésvizsgálat) és virtuális szerelés segítségével nyílik lehetőség.
A modellek készítésekor az automatikus darabjegyzék-készítés és a gyártás szempontjából helyes modellstruktúra a cél. Nagyobb, vagy egyszerűbb kinematikai mozgásokat tartalmazó összeállítások esetében a skeleton-modellezés technikáját alkalmazzuk. A tervezési feladatok elvégzésekor az egyes beállítási fájlok átvételével és a konstrukciós előírások betartásával biztosítjuk, hogy az általunk készített modellek megrendelőinkkel azonos környezetben, azonos modellezési módszerrel készüljenek el.
THE CAD CAM EXPERT COMPANY